Dobro došli!
Pazinski kolegij je gimnazija koja nudi klasično i jezično usmjerenje, u čijem sastavu djeluje i učenički dom! Upoznaj nas!

SIGURNOSNE
MJERE

NOVOSTI

Dragi učenici, uskoro se bližimo kraju prijava za upis srednjoškolskih programa. Nadamo se da ste zadovoljni trenutnim poretkom na rang-listama te da ćete uspjeti upisati željenu srednju školu. Za one učenike koji uspješno upišu Pazinski kolegij, ovim vas putem obavještavamo da će se projekt upoznavanja novoupisanih učenika održati 13. i 14. srpnja s početkom u 9 h. Upisnice ćete moći dostaviti u srijedu na početku programa upoznavanja.
Ostali učenici koji ne mogu sudjelovati u programu dostavljaju upisnice od ponedjeljka 11. srpnja do srijede 13. srpnja od 9 h do 12 h. U programu upoznavanja mogu sudjelovati svi budući učenici neovisno o tome hoće li biti smješteni u učenički dom. Ovim putem objavljujemo dvodnevni program upoznavanja s noćenjem i ostalim bitnim informacijama.
Vidimo se sljedeći tjedan. Pozdrav iz Pazinskog kolegija!

Upoznavanje 13.7. 14.7 2022.1

UPOZNAJ KOLEGIJ!

GIMNAZIJSKI PROGRAMI

KLASIČNA I JEZIČNA GIMNAZIJA

UČENIČKI DOM

...KAD JE ŠKOLA DOM

"Dan u Kolegiju"

IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

SPORT, PROJEKTI, VOLONTIRANJE...

Projekti

ČASOPISI ONLINE

JJZINE BR.1
Časopis u suradnji s učenicima iz Verone.
Pi2KGi
Časopis grupa učenika koji pohađaju fakultativnu nastavu iz Talijanskog jezika.
YEARBOOK
Godišnjak učenika jezične gimnazije XXIII. generacije.
U projektu razmjene učenika u Pazinskom kolegiju sudjeluju učenici iz Italije, Belgije i Danske.
Na Festivalu zavičajnosti u Puli 10. svibnja 2019. predstavljen je ovogodišnji projekt zavičajne nastave Kartulina z Žminja
Pula 10. svibnja 2019.
Kaštel Novi 18. travnja 2019.
Lijepom našom; Zavičajna nastava; Florileum Istricum; Linguapolis in Collegio; Razmjena učenika; Misionar; Rim; Upoznavanje učenika 1. razreda; Kolegij - prijatelj zajednice; Zavičajni kviz "Krasna zemljo" i "Dragi naš Pazin"