Povodom humanitarne akcije “Ruža koja ljubav pruža” u našem su se učeničkom domu prikupljale donacije za pulski “Dječji dom Ruža Petrović”. Naši su učenici u vrlo kratkom vremenskom razdoblju prikupili higijenske potrepštine, slatkiše i grickalice, školski pribor i igračke za 37-ero djece u dobi između sedam i dvadeset i jedne godine. Cilj uključivanja u tu akciju bio je pomoći djeci koja trenutno ne odrastaju u svojim obiteljima. U utorak, 15. prosinca, odgajateljice su posjetile Dom i predale sakupljeno za njihove učenike. Nadamo se da će ih naša donacija razveseliti i uljepšati im nadolazeće blagdane!

2020 12 15 dom Pula

2020 12 15 Pula

Dobro došli!
Pazinski kolegij je gimnazija koja nudi klasično i jezično usmjerenje, u čijem sastavu djeluje i učenički dom! Upoznaj nas!

SIGURNOSNE
MJERE

UPOZNAJ KOLEGIJ!

GIMNAZIJSKI PROGRAMI

KLASIČNA I JEZIČNA GIMNAZIJA

UČENIČKI DOM

...KAD JE ŠKOLA DOM

"Dan u Kolegiju"

IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

SPORT, PROJEKTI, VOLONTIRANJE...

Projekti

ČASOPISI ONLINE

JJZINE BR.1
Časopis u suradnji s učenicima iz Verone.
Pi2KGi
Časopis grupa učenika koji pohađaju fakultativnu nastavu iz Talijanskog jezika.
YEARBOOK
Godišnjak učenika jezične gimnazije XXIII. generacije.
U projektu razmjene učenika u Pazinskom kolegiju sudjeluju učenici iz Italije, Belgije i Danske.
Na Festivalu zavičajnosti u Puli 10. svibnja 2019. predstavljen je ovogodišnji projekt zavičajne nastave Kartulina z Žminja
Pula 10. svibnja 2019.
Kaštel Novi 18. travnja 2019.
Lijepom našom; Zavičajna nastava; Florileum Istricum; Linguapolis in Collegio; Razmjena učenika; Misionar; Rim; Upoznavanje učenika 1. razreda; Kolegij - prijatelj zajednice; Zavičajni kviz "Krasna zemljo" i "Dragi naš Pazin"