Dragi roditelji i učenici!

Obavještavamo vas da će se od ponedjeljka 18. siječnja do petka 29. siječnja 2021. g. nastava u Pazinskom kolegiju održavati po modelu C (nastava na daljinu pomoću informacijsko-komunikacijske tehnologije) u skladu s Odlukom o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u drugom polugodištu školske  2020./2021. godine Stožera civilne zaštite Istarske županije, temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju broja novozaraženih i hospitaliziranih osoba u Istarskoj županiji tijekom posljednjih mjesec dana, uz suglasnost našeg Osnivača.
Nastava će biti organizirana prema dosadašnjem rasporedu sati u stvarnom vremenu. Za rad od kuće koristit ćemo, kao i ranije, platformu Teams. Prisustvovanje učenika nastavi prati se kroz njihove aktivnosti u „virtualnom razredu“. Roditelji trebaju opravdati eventualno nesudjelovanje učenika na virtualnoj nastavi.
Podsjećamo da ukoliko postoje poteškoće u svezi s IKT ili pristupom Internetu moguće je obratiti se ravnatelju ili razredniku radi njihovog otklanjanja.