1. Učenici koji su ostvarili pravo upisa u Pazinski kolegij-klasičnu gimnaziju s pravom javnosti mogu dostaviti UPISNICU u sljedećim terminima:

1. Ponedjeljak, 15. srpnja od 10 do 13 sati.

2. Od utorka 16. srpnja do petka 19. srpnja od 9 do 13 sati.

3. Ako ne možete, iz bilo kojeg razloga, dostaviti upisnicu u gore navedenim terminima, molimo vas da kontaktirate ravnatelja na broj 0916246499 i dogovorite s njim kada ćete to učiniti.

4. Ako niste u mogućnosti ispisati upisnicu kod kuće, moguće je to učiniti u Kolegiju.

2. Učenici koji će biti smješteni u učenički dom mogu izvršiti upis u dom isti dan kad budu dostavili upisnicu. Za upis u učenički dom nije potreban nikakav drugi dokument.

3. Program Upoznavanja:

Toplo preporučamo sudjelovanje svih učenika u programu Upoznavanja.

- Svake godine prilikom upisa u 1. razred budući učenici borave u Kolegiju na programu upoznavanja. Program upoznavanja osmišljen je s ciljem da se novi učenici međusobno bolje upoznaju, kako bi im u rujnu bila lakša prilagodba. Naši budući učenici, kroz tri dana boravka u Kolegiju, imaju priliku sudjelovati u raznim aktivnostima (animacijske igre, igre upoznavanja, zabavne večeri, kreativne radionice, šetnja gradom Pazinom, izlet) kroz koje malim koracima stvaraju svoj suživot u domu. Prilikom boravka na programu upoznavanja, osim međusobnog upoznavanja, učenici se susreću i s odgajateljima, profesorima i ostalim djelatnicima Škole. Detaljniji program za ovu godinu preuzmi ovdje.

- U programu Upoznavanja mogu sudjelovati svi budući učenici neovisno o tome hoće li biti smješteni u učenički dom.

- Učenici mogu sudjelovati u programu Upoznavanja i djelomično, u slučaju da imaju neke druge obaveze preuzete od ranije.

- Program Upoznavanja ne zahtjeva nikakva trošak sa strane roditelja.

- Ovogodišnji program Upoznavanja održat će se od ponedjeljka 15. srpnja, nakon dostave upisnice, do srijede 17. srpnja u 14 sati.

- Što je potrebno uzeti sa sobom:

     + Osobne stvari (jastuk, plahte i mali ručnik nije potrebno donijeti)

     + Stvari za osobnu higijenu

     + Udobnu odjeću za boravak u domu

     + Slojevitu odjeću za odlazak na izlet

4.  Za bilo koje pitanje možete nazvati ravnatelja na broj 0916246499 ili odgajateljicu Nensi Rabar Batovac na broj 0916245052.